Advies, voorwaarden, info

Adviezen, voorwaarden en bedrijfsgegevens

Starten met oefenen

Voor het beoefenen van Qigong is het raadzaam om prettig zittende losse kleding te dragen. Zorg ervoor dat het lichaam tijdens en na de training voldoende warm blijft. Draag Qigong schoentjes met platte zolen of warme sokken zodat de voeten volledig contact hebben met de aarde.

Dagelijks oefenen is een mooi doel. Start met een haalbaar doel. Bijvoorbeeld twee keer per week en bouw dit uit. Alle online lessen worden per mail binnen 24 uur toegestuurd. Dit maakt het mogelijk om op ieder gepast moment te oefenen.

Zorg voor een fijne ruimte in je huis om te oefenen en zet een lekker kopje thee voor na de les. Maak aantekeningen en stel vragen!

Vragen stellen en begeleiding

In de whatsapp groep van Qigong school Ardite kun je vragen stellen over de oefeningen en ervaringen delen met de anderen.

Online sessies via Zoom

De online sessies worden gegeven via het programma Zoom. Dit programma is gratis te gebruiken via laptop, pc, tablet en telefoon. Het is niet nodig om zelf een account aan te maken. Bij de online lessen staat het geluid van de deelnemers uit.

Voorafgaand aan de sessie wordt de link en het wachtwoord gemaild. Let op! Het geluid kan zacht staan. Zet de speaker van jouw computer voluit en zet de speaker van het programma Zoom voluit. Je vindt deze in ‘settings’ linksonder in het scherm van Zoom bij het icoontje van de microfoon.

Voorwaarden

Qigong school Ardite biedt lessen, workshops, trainingen, retraites en groepssessies gericht op heling en persoonlijke groei. Qigong, met name Zhineng Qigong, staat bekend om de sterk helende effecten op de fysieke gezondheid.

Qigong school Ardite, Karina Grijzen, en de oefeningen van Qigong dragen geen verantwoordelijkheid voor het helingsproces van de Qigong-beoefenaar. De Qigong-beoefenaar zelf is verantwoordelijk voor de helende effecten van Qigong.

Te allen tijde raadt Qigong school Ardite aan om een medisch geschoold arts het helingsproces te laten monitoren in geval van fysieke ziekten. In het geval van psychologische problemen raadt Qigong school Ardite te allen tijden aan om een psycholoog of psychiater het helingsproces te laten monitoren.

Bij Qigong wordt gewerkt met energie en met een energieveld. Het is belangrijk dat tijdens de oefeningen de deelnemers zich prettig voelen om in meditatieve staat te oefenen. Te allen tijde is Karina Grijzen gerechtigd een deelnemer te vragen om elders de training en lessen te vervolgen.

Financiële voorwaarden

Buitenlessen
Na aanmelding via Whatsapp en betaling van het lesgeld is de deelnemer verzekerd van een plek in de buitenles. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de les via Whatsapp. Je ontvangt in dit geval een tegoed-appje ter waarde van 12,50 euro. Bij binnen 24 uur annuleren is het niet meer mogelijk het lesgeld terug te ontvangen.

Overige lessen
Na afloop van een les of webinar wordt een ‘Tikkie’ per whatsapp verzonden. Hiermee kan de betaling worden voldaan.

Prive trainingsprogramma
Het trainingsprogramma op maat kost 550 euro en dient in zijn geheel bij aanvang van de eerste sessie te zijn voldaan.

Ardite is onafhankelijk en onderhoudt momenteel geen afspraken met zorgverzekeraars.

Postadres

Kon. Emmakade 151
2518 JK Den Haag

Telefoon

06 45425899

E-mail

qigong@ardite.org

Bank- & betaalgegevens

Bank: NL24TRIO0212119788 t.n.v. K. Grijzen

Bedrijfsgegevens

Ardite for conscious living
KVK-nummer : 27299748
BTW : NL001722714B30