Dagelijks online les

Elke dag oefenen we samen Zhineng Qigong. Door dagelijks te oefenen versterk je het immuunsysteem. Je komt vrij van blokkades, ziekte en oude pijn. Dagelijks laat je de Qi stromen door je lichaam, je voelt je ontspannen, meer in balans en vrij. 

Door dagelijks te oefenen en te leren versterk je het immuunsysteem en het zelfhelend vermogen elke dag opnieuw.

Het eerste deel van de les bestaat uit een variatie van de volgende oefeningen : Warm up, La Qi, Taiji-Bal, Merging Heaven & Earth, Core Improvement Method, Squats, Self Awareness Method, Chen Chi. 

In het tweede gedeelte van de les oefenen we de Lift Qi Up Pour Qi Down, de basisvorm van Zhineng Qigong, en de 3-Centers Merge Standing Posture.

Voor wie

Deze les is voor iedereen geschikt die zijn of haar gezondheid wil verbeteren. Voor diegenen die nog geen ervaring hebben met Qigong zijn er introductie cursussen en -webinars.

Voor diegenen die willen verdiepen in de oefeningen en meer willen weten over de specifieke bewegingen zijn er verdiepings-webinars en privé sessies.

Online

Tijdens de online-lessen staat het geluid van de deelnemers uit, zo kun je in alle rust thuis de oefeningen volgen. Je mag zelf je camera aanzetten zodat de andere deelnemers je kunnen zien maar dit hoeft niet.

In de whats-app groep en per mail kun je je vragen en ervaringen delen. Het is niet noodzakelijk om elke dag de les online te volgen. Je kunt ook kiezen voor een of twee lessen per week. 

Opname per mail ontvangen

Elke online les wordt opgenomen en per mail verstuurd. Zo kun je later op de dag toch aan de les meedoen in het geval dit in de ochtend niet lukte. 

Tijd : Maandag t/m zaterdag 9:30 – 10:30 
zon- en feestdagen 10:00 – 11:00.

Locatie : Je ontvangt de Zoom-link na aanmelding

Tarief : 
Losse les : 10 euro
Eenmalige proefles : gratis

Maandabonnement 
Een maandabonnement kost 60 euro. Een maand loopt van de 16e t/m de 15e. Voor de betaling ontvang je een ‘Tikkie’ per whatsapp.
Een maandabonnement is inclusief :
– 7 live online lessen per week
– 7 x de opname van de online les binnen 24 uur per mail ontvangen
– 4 buitenlessen per week, tenzij het regent
– 50% korting op webinars of extra lessen, tenzij anders vermeld

Inschrijven : Klik hier

Voorwaarden en advies : Klik hier