Introductie lessen & webinars

Wil je meedoen in de dagelijkse online lessen of de buitenlessen volgen? In de introductie webinars en introductie cursus maak je kennis met de oefeningen van Zhineng Qigong en met Karina Grijzen. 

Ben je al bekend met Qigong dan zijn de twee introductie webinars een goede start. Ben je nog niet zo bekend met Qigong en vind je het fijn vragen te kunnen stellen na de les dan zijn de introductie lessen geschikt voor jou. 

Introductie webinars

1) Basisoefeningen Qigong
 Je leert verbinden met het qi-veld, de rug ontspannen, het hele lichaam op een zachte manier in beweging brengen met taiji-bal en verbinden met hemel en aarde. Je leert de oefeningen La Qi voor ontspanning en zelf-heling en 3 variaties op de squats die in de lessen worden geoefend. 

2 ) Lift Qi Up Pour Qi Down
Maak kennis met deze prachtige vorm van Zhineng Qigong. De Lift Qi Up Pour Qi Down bestaat uit een reeks oefeningen achter elkaar en neemt je mee door het gehele lichaam. De meridianen openen, de qi stroomt vrij en je voelt je heerlijk ontspannen en geaard.

Tarief : 20 euro, na aanmelding ontvang je een ‘Tikkie’ per Whatsapp om te betalen.
Na betaling ontvang je de opname per mail.

Inschrijven : Klik hier
Voorwaarden en advies : Klik hier

Introductie cursus

De introductie cursus van vier lessen volg je live online. In deze lessen maak je kennis met de oefeningen en kun je na afloop vragen stellen.

Na de les ontvang je de opname van de les per mail om te downloaden. In de introductie cursus worden dezelfde oefeningen geoefend als in de introductie webinars.

Data : Woensdag 4, 11, 18, 25 november, 15:00 – 16:00.
Locatie : Online, je ontvangt de link na aanmelding.
Tarief : 40 euro, na aanmelding ontvang je een ‘Tikkie’ per Whatsapp om te betalen.

Inschrijven : Klik hier
Voorwaarden en advies : Klik hier