Uitleg, verdieping en advies op maat. In een privé sessie ga je dieper op de oefeningen van Qigong in. De sessie omvat extra uitleg, correcties, en een persoonlijk trainingsprogramma op maat. Een privé sessie geeft de mogelijkheid om op persoonlijke vragen in te gaan en bewegingen tot in detail aan te leren.

Een privé sessie kan zowel online als op de buitenlocatie in het bos gevolgd worden. Bij de buitenles gelden de huidige regels omtrent afstand houden, geen handen schudden en niet afspreken wanneer er klachten zijn.

Door dagelijks Qigong te oefenen versterk je het immuunsysteem. Je komt vrij van blokkades, ziekte en oude pijn. Dagelijks laat je de qi stromen door je lichaam, je voelt je ontspannen, meer in balans en vrij. Door dagelijks te oefenen en te leren versterk je het zelfhelend vermogen elke dag opnieuw.

Voor wie

Deze sessie is voor iedereen geschikt die zijn of haar gezondheid wil verbeteren en meer ontspannen in het leven wil staan.

Tijd : Op afspraak, maandag t/m vrijdag vanaf 14:00.

Locatie online : Je ontvangt de Zoom-link na aanmelding.
Locatie buiten : Je ontvangt het adres, in het bos, na aanmelding.

Tarief : Een privé sessie van 60 minuten kost 60 euro. Voor degenen met een maandabonnement geldt een speciaal tarief van 45 euro per sessie.

Inschrijven : Klik hier

Voorwaarden en advies : Klik hier