Buitenles Qigong

Wekelijks oefenen we samen Zhineng Qigong in het park. Qigong laat de Qi, energie, vrij stromen. Je voelt je ontspannen, meer in balans en vrij. Je leert beter met stress en spanning omgaan. Je krijgt rust in het hoofd.

In de buitenles oefenen we zowel de actieve- als de meer meditatieve oefeningen van Zhineng Qigong. Taiji bal en Crane’s walk blijven favoriet. Maar ook de verdieping en verstilling van de Self-Awareness methode mag niet ontbreken.

Voor wie

Deze les is geschikt voor ieder die zijn of haar gezondheid wil verbeteren. Ervaring is niet nodig. Je oefent op je eigen level. Door de oefeningen te herhalen ontstaat verdieping en creëer je groei en bewustwording bij jezelf. Qigong is voor iedereen. Wil je een eigen trainingsprogramma op maat? Kies voor online of buiten privé-les.

Meedoen

In de buitenles wordt getraind in groepjes deelnemers volgens de RIVM richtlijnen.

Trek warme kleren aan, vergeet niet de handschoenen en een muts. Neem warme thee mee voor aan het einde van de les.

Bij regen gaat de les niet door. Via Whatsapp krijg je hierover bericht.

Een buitenles kost 12,50 euro.
Een maandkaart kost 60 euro voor twee buitenlessen per week. Uitgaande van minimaal 6 lessen per maand (ivm het weer).
Voor de betaling ontvangt u een ‘Tikkie’ via Whatsapp.


Lessen in november
Maandag 2 november van 10:00 tot 11:00.
Dinsdag 3, 10, 17, 24 november van 10:00 tot 11:00.
Donderdag 12, 19, 26 november van 10:00 tot 11:00.
Lessen in december
Dinsdag 1, 8, 15, 22, 29 december van 10:00 tot 11:00
Donderdag 3, 10, 17, 24 december van 10:00 tot 11:00

De les wordt gegeven in Park Sorghvliet. Hiervoor is een jaarkaart nodig van het park (7,50 klik hier). Vanaf de ingang gezien staan we aan het einde van het pad links op het achterste grasveld.

LET OP! Voorwaarden bij betaling per les

Na aanmelding via Whatsapp en betaling van het lesgeld ben je verzekerd van een plek in de buitenles. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de les via Whatsapp. Je ontvangt in dit geval een tegoed-appje ter waarde van 12,50 euro. Bij binnen 24 uur voor aanvang van de les annuleren is het niet meer mogelijk het lesgeld terug te ontvangen.

Afspraken ivm COVID-19
  • Indien nodig wordt de les naar een andere locatie of tijd verplaatst.
  • Qigong is een training voor persoonlijke ontwikkeling en groei en valt derhalve niet onder de sport-gerelateerde maatregelen.
  • We houden ons aan de geldende richtlijnen. Dit betekent dat we voor, tijdens en na de les in groepjes van 2 staan met minimaal 1,5 m afstand van elkaar.
  • Een mondkapje dragen hoeft niet.
  • Bij klachten blijven we thuis en melden dit.
  • Het veld is open en toegankelijk van meerdere richtingen. Je hoeft niet dicht langs elkaar te lopen om naar de les te komen of weg te gaan.