Karina Grijzen – den Oudsten

In 1972 ben ik geboren in Scheveningen. Op mijn 16e lees ik voor het eerst de theorieën van Carl Jung. Jungs visie op spiritualiteit, persoonlijke groei en het onderbewuste inspireert me voor mijn toekomstige werk. Ik ga psychologie studeren aan de universiteit Leiden en behaal mijn master in ontwikkeling- en onderwijspsychologie. 

Onderwijs

Tot in 2010 ben ik werkzaam in democratisch en particulier onderwijs, eerst als docent, later als onderwijsontwikkelaar en uiteindelijk directeur bij een online leervoorziening voor schooluitvallers.

Therapeut & docent

In 2011 startte ik mijn praktijk als Jungiaans counselor en met het geven van wekelijkse lessen in Qigong en later in Tai Chi. Mijn inwijding tot sjamanistisch heler brengt een nieuwe dimensie in mijn werk en sindsdien werk ik voornamelijk als energetisch therapeut. www.ardite.nl

Qigong

Rond mijn 30e ontdekte ik Qigong en Tai Chi. Ik begon dagelijks te oefenen. Mijn lichaam werd sterker en gezonder, mijn geest rustiger. Ik vond meer balans en een algeheel gevoel van welzijn door deze mooie training.

Training in Qigong en Tai Chi

Zhineng Qigong level 1, 2, 3 and de aanvullende oefeningen.
Taiji-bal
Zhineng Taiji
Self Awareness Method
Core Improvement Method
Ming Jue meditatie
Goldenflower Tai Chi
Wudang Tai Chi and five elements
Yang style Tai Chi

Overige trainingen opleiding

Master in onderwijs- en ontwikkelingspsychologie – Universiteit Leiden
Jungiaanse psychoanalyse
Energetische therapie
Inwijding Inca-sjamanisme
Boeddhisme en psychologie
Droom analyse
Chinese geneeskunde en Tuina massage
Meditatie
Iaido

Back to Top