Sensitiviteit & Qigong & Tai Chi

Voel je vrij en in balans in elk moment. De speciale oefeningen van Qigong & Tai Chi voor sensitiviteit brengen lichaam en geest tot rust. Gevoeligheid voor prikkels neemt al en je leert in elk moment bij jezelf te blijven. Oefeningen en theorie worden afgewisseld in deze sessie.

Het oefenen zorgt ervoor dat het zelfbewustzijn steeds toeneemt. Zo kun je  beter aanvoelen wat je systeem nodig heeft en daarop gepast reageren. Je blijft meer in balans, geaard en vrij van stress. Je voelt je elke dag fit en vol energie.

Deze sessie is geschikt voor ieder die meer geaard, in balans en vrij door het leven wil gaan. Op het werk en in drukke situaties stevig en geaard bij zichzelf wil blijven en niet meer vermoeid en overprikkeld thuis wil komen. 

De sessies zijn losstaand te volgen en worden zowel online als binnen gegeven. Elke sessie bevat een stuk herhaling, een stuk theorie en nieuwe oefeningen. De oefeningen worden zo uitgelegd dat je na de sessie thuis kunt starten met oefenen. In elke sessie kun je verder leren en vragen stellen over oefeningen uit de vorige sessie.

Theorie
Elke sessie bevat theoretische onderbouwing vanuit het Taoïsme, Boeddhisme, Chinese geneeskunde of westers Jungiaans psychoanalytisch perspectief.

Oefeningen
Three centers merge standing method (Wisdom Qigong level 1)
Merging Heaven & Earth (Wisdom Qigong level 3)
Tai Chi ball – 2 hands
Qi field healing practice, sending Qi
Tekenen in meditatie
Intentie zetten
Qi-field Orbit oefening

Data
Donderdag 7/12, 8/2, 4/4, 30/5 van 19:30 tot 21:30.
Online op dinsdag 19/3 van 19:30 tot 21:30.

Locatie
Karina’s praktijkadres, Kon. Emmakadae 151, 2518 JK Den Haag.

Tarief
Op basis van een donatie tussen 15 en 30 euro.

Aantal deelnemers
Maximaal 6 deelnemers. 

Aanmelden
Per sms of whatsapp bij Karina 06 45425899, of met onderstaand formulier.
Graag aanmelden uiterlijk tot 17:00 de dag van tevoren.

Back to Top