Training Tai Chi bal

De Tai Chi bal series zorgen voor meer beweging en soepelheid in nek, schouders en rug. Op een dieper niveau brengen deze oefeningen de organen en het interne van het lichaam in balans. Coördinatie en concentratie zijn hierbij belangrijk en brengen rust in de geest. 

De Tai Chi bal oefeningen zorgen voor diepe rust en ontspanning. Omdat de training zowel het externe als het interne oefent is er snel resultaat. Soepelheid, helderheid, meer concentratie en meer balans. De oefeningen zijn een uitdaging, het aanleren vergt wat tijd. 

Juist voor diegenen die veel zittend werk doen is deze training een weldaad. Vaak wordt spanning en stress in de nek en schouders opgeslagen. Deze training maakt het weer pijnvrij, soepel en sterk. Deze training is voor ieder geschikt, met en zonder ervaring.

De trainingen zijn losstaand te volgen en worden online gegeven en in het park. Elke training bevat een stuk herhaling, en een aantal nieuwe oefeningen. De oefeningen worden zo uitgelegd dat je na de training thuis kunt starten met oefenen. Elke training biedt ruimte voor vragen en advies.

Theorie
Elke training bevat theoretische onderbouwing vanuit het Taoïsme, Boeddhisme, Chinese geneeskunde of westers Jungiaans psychoanalytisch perspectief.

Oefeningen
Walking with Qi
Turning ball
Tai Chi ball – 2 hands
Tai Chi ball – turning ball (Zhineng Taiji)
Tai Chi ball – intensive (Core Improvement Method)
Three centers merge standing method (Wisdom Qigong level 1) 

Data
Vrijdag 24/11, 26/1, 22/3, 17/5 van 9:30 tot 11:30 in park Sorghvliet
Online op dinsdag 20/2, 11/6 van 19:30 tot 21:30

Locatie
Park Sorghvliet, Scheveningseweg 24, 2517 KV Den Haag.

Tarief
Op basis van een donatie tussen 15 en 30 euro.
Voor toegangskaarten tot het park wordt gezorgd.

Aantal deelnemers
Maximaal 6 deelnemers.

Weer
Indien buienalarm regen en/of windkracht 4 voorspelt wordt de training binnen gegeven op Karina’s praktijkadres, Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag.
Dit wordt in de agenda aangegeven en per mail/whatsapp gemeld rond 8:00.

Aanmelden
Per sms of whatsapp bij Karina 06 45425899, of met onderstaand formulier.
Graag aanmelden uiterlijk tot 17:00 de dag van tevoren. 

In het geval van ernstige klachten in het nek, schouder en rug gebied, graag dit van tevoren melden. De oefeningen dienen dan aangepast te worden. Back to Top