Verdiepingsklas

(I’m organizing an intensive-class, would you like info in English? Please send me an email)

Qigong beslaat een uniek en uitgebreid filosofisch en tegelijk geneeskundig gedachtegoed. Qigong leer je niet lineair, Qigong leer je circulair. Qigong oefen je. De verdiepingsklas neemt je mee. Dieper in je oefening, dieper in jezelf en dieper in de kennis.  

Qigong is meer dan 5000 jaar oud. Een traditie van kennis die eeuwenlang mondeling en energetisch is overgeleverd van meester op leerling. 

In de periode 2010 – 2017 heb ik  jaarlijks bij Master Liu geleerd over Qigong, filosofie en heling. Zowel in persoonlijke gesprekken als in de trainingen heb ik veel aanwijzingen en energetische overdracht mogen ontvangen van deze eeuwenoude kennis. Master Liu is een direct leerling van grootmeester dr Pang Ming.

Voor wie ?

De verdiepingsklas is voor ieder die meer wil leren over Qigong en de theorie erachter. Voor ieder die (bijna) dagelijks met Qigong bezig is. Voor ieder die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

Verdiepingsklas 1

Oefeningen : Level 1 Zhineng Qigong. De Lift Qi Up Pour Qi Down is de belangrijkste vorm van Zhineng Qigong. In de verdiepingsklas worden de drie delen van de vorm beweging voor beweging doorgenomen, verdiept en waar nodig gecorrigeerd.

Theorie : Per verdiepingsklas wordt een nieuw stuk theorie behandelt. De theorie wordt in een lesbrief gezet en vantevoren per mail opgestuurd. Deze verdiepingsklas gaat in op het concept Qi en de universele Qi. De theorie achter de Lift Qi Up Pour Qi Down en het psychologische stuk van blokkades tegenkomen in jezelf.

Verdiepingsklas 1 wordt zowel buiten in het park als de volgende ochtend online gegeven. De inhoud van de buitenklas is hetzelfde als de online klas.

Datum : Vrijdag 26 februari 10:00 – 12:30.
Locatie : In het park
Tarief : 25 euro

Datum : Zaterdag 27 februari 10:00 – 12:30.
Locatie : Online interactief
Tarief : 25 euro

Back to Top