Lessen

Qigong

Alchemical Qigong is een oude Taoïstische stijl Qigong die zowel inwerkt op de meridianen, het zelfherstellend vermogen, en diep inwerkt op het lichaam. Alchemical gaat over transformatie. Transformatie naar een gezonder, sterker en soepeler lichaam. Transformatie naar een heldere en rustiger geest. 

De 9 Alchemical Qigong oefeningen: Return back to spring, Taiji Qigong circle, Yin Yang Gong, Frog, Swimming dragon, Turtle, Crane, Entering into meditation, Heaven-earth unification

In een les worden een of meerdere oefeningen aangeleerd. De oefeningen kunnen zowel los geoefend worden als in een serie achter elkaar.

Qigong & Hoogsensitiviteit

Speciaal voor hoogsensitieve mensen heb ik een training ontwikkeld die bestaat uit oefeningen voor lichaam en geest. Je leert hoe je vrij en in balans kunt voelen in elke situatie. Je leert in elk moment bij jezelf te blijven en gevoeligheid voor ongewenste prikkels neemt af.

Je blijft meer in balans, geaard en vrij van stress. Je leert om te gaan met de emoties van anderen zonder zelf moe te worden. Je leert hoe je jezelf na een drukke dag tot rust brengt. 

De 7 oefeningen: Intention, Tekenen in meditatie, Tai Chi bal, 3-Centers merge standing method Qigong, Qi sturen naar anderen, de Orbit oefening, Merging heaven and earth.

In een les worden een of meerdere oefeningen uitgelegd. 

Meditatie

Meditatie is een training specifiek gericht op het tot rust brengen van de geest. Het onder controle krijgen van de gedachten brengt rust in lichaam en geest. Kunnen mediteren is belangrijk. Een meditatieve geest zorgt voor verdieping en beter resultaat in de oefeningen van Qigong & Tai Chi. 

De meditatie oefeningen: Tekenen in meditatie, Boeddhistische concentratie meditatie, La Chi Qigong meditatie, 3-Centers merge standing method Qigong.

In een les worden een of meerdere oefeningen aangeleerd. 

Tai Chi 

De Tai Chi oefeningen zorgen voor meer beweging en soepelheid in nek, schouders en rug. De coördinatie, stabiliteit en flexibiliteit van het lichaam verbeterd sterk. Je ervaart diepe rust en ontspanning. Deze oefeningen trainen zowel de buitenlaag spieren als het interne, je voelt jsnel resultaat: soepelheid, helderheid, verbeterde concentratie en meer balans.

De 6 Tai Chi oefeningen: Walking with Qi, Turning ball, Flowing Qi, Tai Chi ball one hand, Tai Chi bal two hands, Tai Chi ball walking.

In een les worden een of meerdere oefeningen gegeven.
Alle oefeningen kunnen zowel los geoefend worden als in serie achter elkaar.

Locaties

Binnen op Kon. Emmakade 151, Den Haag.
Buiten in Park Sorghvliet, Scheveningseweg 24, Den Haag.
Online via Zoom.

Tijden

Elke les duurt 60 minuten.
Lessen worden enkel op afspraak gegeven.
In elke les wordt een of meerdere oefeningen behandeld. Alle oefeningen kunnen zowel los geoefend worden en in serie. Voor het aanleren van alle oefeningen zijn meerdere lessen nodig. 

Tarieven

Tarieven binnen en buiten lessen.
Bij 1 deelnemer = 55 euro, 2 deelnemers = 80 euro, 3 deelnemers = 105 euro en 4 deelnemers = 120 euro totaal.

Tarieven online lessen.
Bij 1 deelnemer = 45 euro, 2 deelnemers = 70 euro, 3 deelnemers = 90 euro, 4 deelnemers = 100 euro totaal.

Bij het boeken en vooruitbetalen van vijf lessen geldt een korting van 10% op het totaalbedrag.

Les boeken

Contact Karina via sms/app op 06 45425899 of via onderstaand contactformulier. Binnen twee werkdagen ontvangt u via ardite4cl@gmail.com antwoord.

Contactformulier
In het tekstvak kunt u uw voorkeur aangeven voor oefeningen die u graag in de workshop wilt doen. Kijk bij ‘Lessen’ voor een overzicht van de oefeningen.
In het tekstvak kunt u aangeven voor hoeveel personen u een les wilt boeken. Welke dagen en tijd uw voorkeur heeft, en of u de les live of online wilt volgen.
Back to Top