Workshops

Het bewegen van Qi met de oefeningen van Qigong en Tai Chi zorgen voor een soepel, sterk en gezond lichaam en een rustige geest. De meditatieve rustige bewegingen openen de meridianen en laten de Qi vrij stromen. De verbeterde Qi-stroom in het lichaam versterkt het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. De verbinding met hemel en aarde werkt aardend en rustgevend.

Je voelt je ontspannen, meer in balans en vrij. Je leert beter met stress en spanning omgaan. Er is rust en helderheid in het hoofd. In de workshops leer je een selectie oefeningen uit de lessen. Elke workshop is verschillend en tegelijk op maat. Je kunt je voorkeur opgeven voor een bepaalde oefening, en indien mogelijk wordt deze ingepast in het programma van de workshop.

De workshops zijn voor zowel starters als degenen met ervaring. Ieder oefent op zijn/haar eigen niveau.

Locatie

De workshops worden gehouden op Kon. Emmakade 151, Den Haag.

Data

zaterdag 1 juni van 14:00 tot 16:30
zondag 7 juli van 14:00 tot 16:30

Tarief

Een workshop kost 35 euro.
De inschrijving is bevestigd na het betalen van het tarief.

Workshop boeken

In het tekstvak kunt u uw voorkeur aangeven voor oefeningen die u graag in de workshop wilt doen. Kijk bij 'Lessen' voor een overzicht van de oefeningen.
In het tekstvak kunt u aangeven voor hoeveel personen u een les wilt boeken. Welke dagen en tijd uw voorkeur heeft, en of u de les live of online wilt volgen.
Back to Top